SEKRETARIAT MAHASISWA ANAK SABAH SARAWAK

UNIVERSITI MALAYSIA PAHANG

Wednesday, March 24, 2010

Fasa 1 : Family Day Melabuhkan Tirainya

Posted by SEKRETARIAT MAHASISWA ANAK SABAH SARAWAK (SMASS) 12:43 AM, under | No comments



Kasih dijunjung tangan dihulur,
Sepakat dipaut Silaturrahim dihulur.


Assalamualaikum selamat bersua kembali. Minggu yang sangat "menyibukkan" kian keruh seketika. Cuba mencari masa megemas kini blog yang selama ini disurami gelap gelita. heheehehehe....maaflah tersangat lah busy baru-baru ini. Terus kepada program yang telah pun berjaya dilaksanakan oleh SMASS UMP pada awal Mac baru-baru ini, sekarang dah di penghujung Mac,huh lama jugak baru update blog nie..hehe.. ^-^


Alhamdulillah, akhirnya program ini telah berjaya dilaksanakan dengan bantuan AJK yang terlibat dan kredit diberikan kepada Pengarah Program Encik Hafidz..haiisshh,sejak bila pulak jadi Encik nie.. -_-" kerana telah pun berjaya meletakkan program sebagai salah satu program SMASS yang mendapat pengiktirafan Presiden SMASS dan juga salah satu program yang boleh dibanggakan. ermm....masih belum TERBAIK,tapi alhamdulillah...boleh dibanggakan..hehe..

Sekalung penghargaan kepada semua yang terlibat dalam menjayakan program ini. Serta tidak dilupa juga kepada PARA PESERTA yang telah menyertai program ini dari awal sehinggalah ke akhir program. TERIMA KASIH DAUN KELADI. Tanpa kalian, sudah tentu program ini tidak dapat dijalankan. huhu....

Akhir kalam, InsyaAllah program seperti ini akan menyusul pada sem-sem akan datang.
Sekali lagi terima kasih diucapkan kepada SEMUA. SEKIAN, (agak kelam kabut pada ketika ini..nak bersiap pergi kelas KoQ.hehe) Post seterusnya akan menyusul.
Assalamualaikum.

0 comments:

Post a Comment

SMASS

Tags

MASA ITU EMAS

KALENDAR SMASS

SMASS BLOGGER LIST

Categories

Labels

Blog Archive

Followers

Recent Videos